News & Features 28 mrt., 2024

See Tickets Weekend Guide - 29, 30, 31 maart

See Tickets Weekend Guide - 29, 30, 31 maart

Het paasweekend staat voor de deur en dat betekent maar één ding: tijd om te feesten! In deze weekend guide zetten we de leukste tips voor je op een rijtje, zodat je het beste uit je weekend kunt halen. Van fluorescerende avonden bij GLOW’IN tot een episch all-night techno feest in Kompass, dit weekend heeft voor ieder wat wils. Ook in club Fuse pakken ze uit voor Pasen met een nieuwe editie van La Demence. It’s getting hot in here! En het goeie nieuws? De klok gaat een uur vooruit dit weekend! Dat betekent extra lang genieten en dansen op deze evenementen!

GLOW’IN - 29 maart
GLOW’IN, het grootste fluorescerende feest van Wallonië, staat voor de deur!  Durf jij de betoverende, fluoriserende zaal ‘La Silène’ te betreden voor een magisch avontuur? Verwacht een avond vol glowsticks, sensationele lichtshows en de lekkerste tech-house beats! GLOW’IN staat garant voor een feestelijke sfeer met de meest gezellige mensen. Mis dit unieke evenement niet, want er is slechts één editie per jaar! Voor deze 13e editie heeft het evenement adembenemende verrassingen in petto, dus nodig al je vrienden uit en verzeker je snel van een ticket!

Tickets - GLOW’IN, vanaf €15.00

MIND AGAINST ALL NIGHT LONG AT KOMPASS - 30 maart
Mind Against zet aanstaande zaterdag Gent op zijn kop met een all night long special in Klub Kompass! Mind Against, een dj-duo uit het zonnige Italië maar wonend in Berlijn, gooit een heerlijke cocktail van IDM, house en techno in de mix. Maar wat het tweetal écht onweerstaanbaar maakt is een vleugje 80's gemixt met een flinke dosis moderne dansmuziek. De magische formule voor een epische avond feesten tot in de vroege uurtjes! Kompass staat bekend als een van de meest bruisende en toonaangevende clubs in België. Het is dé plek waar liefhebbers van elektronische muziek samenkomen, wat steeds weer zorgt voor een ongeëvenaarde sfeer. Heb jij je ticket al? 

Tickets - Mind against all night long at Kompass, vanaf €22.00

MODUL’AIR FESTIVAL 2024 - 31 maart
De dagen worden langer en er is geen betere plek om dat te vieren dan op het Modul’Air festival in Gent! Met vijf stages, ruim 30 dj’s en 16 uur aan non-stop beats, wordt het een Pasen om nooit te vergeten. De Nederlandse techno-dj Oguz, een van de meest opvallende namen in de line-up, zal onder andere draaien op het festival. Afgelopen jaren heeft de dj veel populariteit gewonnen en wordt hij met zijn veelzijdige geluid en experimenten gezien als een echte innovator in de technowereld. Daarnaast staat de Bulgaarse dj Bad Boombox op het programma. Met zijn keiharde techno en aanstekelijke dansmoves weet hij er wel een feestje van te maken! Ook dj Eargasm God is er klaar voor om zondag de zomertijd goed in te luiden. Als onderdeel van de gouden DIY Soundcloud-generatie, brengt hij muziek uit wanneer en hoe hij wil. Dit levert uitbundige dj-sets op die erg geliefd zijn bij het publiek, met als resultaat dat de dj miljoenen streams heeft.

Tickets - Modul’Air festival 2024, vanaf €34.90

LA DEMENCE HAPPY EASTER PARTY -  31 maart
Zet je konijnenoren maar op, want La Demence organiseert een Happy Easter Party! Het geliefde LGBTQ+ feest vindt aanstaande zondag weer plaats in de bruisende club van Brussel. Met jaarlijks zo'n 35.000 internationale bezoekers is het feest enorm populair binnen de gayscene. Met Club Fuse als thuisbasis belooft het feest, verspreid over drie verdiepingen, een knalfestijn te worden. Verwacht een avond vol pret, heerlijke tunes en gezelligheid. De ervaren La Demence dj's, waaronder Breizbear, Andy O'Kean en Andro G, draaien een mix van techno, house, trance en garage. Vergeet je tweede paasdag ontbijt niet te verzetten, want DJ Kenne Party draait door tot 12.00 uur 's middags!

Tickets, La Demence Happy Easter Party, vanaf €20.60


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief![Beeld: Unsplash]