Tim Burton's Labyrinth Bxl - Premium Data en tijden


Vanaf 20 oktober in Tour & Taxis, Brussel. 

Kom binnen en ontdek de unieke wereld van filmmaker Tim Burton!


Profiteer van deze magische ervaring en duik in het brein van Tim Burton. Aan de hand van honderden originele werken van de regisseur krijg je een unieke kans om toegang te krijgen tot zijn innerlijke wereld en zijn creatieve proces.

Reis naar het donkere en magische bos van The Funeral, (her)ontdek de kleurrijke personages van Edward Scissorhands, Charlie and the Chocolate Factory en Beetlejuice. Verlies jezelf in de ongelooflijke werelden van Alice in Wonderland en Mr Jack's Christmas Carol.

Elke kamer neemt je mee naar een wonderbaarlijke ervaring en alleen jij bepaalt je route... Dus kies de deuren die je opent met zorg!

Met de PREMIUM TICKET kun je het labyrint twee keer op één dag bezoeken. Dit betekent dat je twee verschillende routes snel na elkaar kiest. Het is inclusief 10% extra korting in de winkel en een Tim Burton poster die je kunt ophalen bij het verlaten van de tentoonstelling.

In totaal zal elke bezoeker kunnen genieten van gemiddeld 10 originele werken per zaal, waarvan sommige nog nooit eerder zijn gezien. De ervaring garandeert de ontdekking van meer dan 150 originele werken per bezoek.

Naast de originele werken bevat de experience ook levensgrote personages, decors, kostuums, teksten en animaties. Neem de tijd om elk element te waarderen, want als je eenmaal een kamer hebt verlaten, kun je niet meer terug.

Het is de moeite waard om te weten dat er twee zalen zijn die, hoewel ze niet precies dezelfde inhoud hebben, tot hetzelfde universum behoren. Denk dus niet dat je iets mist als je niet alles kunt zien!