Tim Burton's Labyrinth Bxl - Regular Data en tijden


Vanaf 20 oktober in Tour & Taxis, Brussel.

Kom binnen en ontdek de bijzondere wereld van filmmaker Tim Burton!

Geniet van deze magische beleving en duik in het brein van Tim Burton. Door middel van honderden originele werken van de regisseur, krijg je een unieke kans op toegang tot zijn innerlijke wereld en creatieve proces.

Reis door het donkere en magische bos van The Corpse’s Bride, (her)ontdek de kleurrijke personages van Edward Scissorhands, Charlie and the Chocolate Factory of Beetlejuice en verlies jezelf in de ongelooflijke werelden van Alice in Wonderland en The Nightmare Before Christmas.

Elke kamer leidt je naar een wonderbaarlijke ervaring en alleen jij bepaalt je route... Kies daarom zorgvuldig de deuren die je opent!

In totaal zal elke bezoeker kunnen genieten van gemiddeld 10 originele werken per zaal, waarvan sommige nog nooit eerder zijn gezien. De ervaring garandeert de ontdekking van meer dan 150 originele werken per bezoek.

Naast de originele werken bevat de experience ook levensgrote personages, decors, kostuums, teksten en animaties. Neem de tijd om elk element te waarderen, want als je eenmaal een kamer hebt verlaten, kun je niet meer terug.

Het is de moeite waard om te weten dat er twee zalen zijn die, hoewel ze niet precies dezelfde inhoud hebben, tot hetzelfde universum behoren. Denk dus niet dat je iets mist als je niet alles kunt zien!

KINDEREN JONGER DAN 4 HEBBEN GEEN TICKET NODIG