40 jaar Drukwerk ''40 jaar recalcitrant''

Pop & Cultuurpodium P3, Purmerend.

40 jaar Drukwerk ''40 jaar recalcitrant''
Drukwerk is in 1978 opgericht. Het begon met protestsongs tegen de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, atoomenergie en ondersteuning van krakers. Daarnaast bezingen ze de liefde op een eigen manier zoals in de hit Je loog tegen mij (ruim 147.500 exemplaren) en de liefde voor Mokum in Hee Amsterdam. Veertig jaar na Je loog tegen mij hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het vuur weer opgestookt. Sinds 2012 zijn wij weer op de been door Nederland met DRUKWERK. De voor- en afterparty worden verzorgd door de clip club

More information about 40 jaar Drukwerk ''40 jaar recalcitrant'' tickets

Drukwerk is in 1978 opgericht. Het begon met protestsongs tegen de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, atoomenergie en ondersteuning van krakers. Daarnaast bezingen ze de liefde op een eigen manier zoals in de hit Je loog tegen mij (ruim 147.500 exemplaren) en de liefde voor Mokum in Hee Amsterdam.

Veertig jaar na Je loog tegen mij hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het vuur weer opgestookt. Sinds 2012 zijn wij weer op de been door Nederland met DRUKWERK.